BM, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce BM, číslo přihlášky 96284, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Kombinovaná, datum registrace 23. 5. 1995.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
96284
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
0,
1,
5,
6,
29,
30,
31,
35,
37,
40,
42
Datum podání přihlášky:
17.1.1995
Datum registrace
23.5.1995
Datum priority:
17.1.1995
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
9 - Zaniklý dokument
Druh:
Kombinovaná
Seznam výrobků a služeb:
0
Zlepšující přípravky do chleba, pečiva, pekárenských a cukrářských výrobků, mouky k průmyslovým účelům, odpad ze zpracovaného obilného zrna pro průmyslové účely; potravinářské výrobky biologické, dietetické, obohacené vitaminy, organickými a anorganickými látkami pro humánní využití včetně odpadu ze... zpracovaného obilného zrna, přípravky ze sladu pro dietetické účely, dietetické nutriční doplňky; suroviny a polotovary pro pekárenskou a cukrářskou výrobu tj. vůně, zahušťovací a pojící činidla, nezpracovaná a zpracovaná mouka obsahující všechny přísady nutné pro výrobu pekařských a cukrářských výrobků, trvanlivého a jemného pečiva, pekařské tuky, náplně, zlepšující přípravky do chleba, pečiva a cukrářských výrobků, výrobky obsahující mandle, ořechy a arašídy, texturované proteiny a směsi z nich pro humánní využití, ostatní speciální komponenty a výrobky pro zušlechťování poživatin; mlynářské, těstárenské a pekárenské výrobky, potravinářské mouky, mouky z obilovin, z luštěnin, výrobky obsahující obiloviny a/nebo luštěniny a směsi z nich, výrobky z mouky, z luštěnin a obsahující mouku z obilovin a/nebo z luštěnin pro další zpracování, výrobky expandované, extrudované včetně ostatních výrobků zdravé a racionální výživy, jemné a trvanlivé pečivo, med, kakaové a cukrářské výrobky, cukr, mák, kmín, koření; krmiva, krmivové směsi a výživné krmivové směsi včetně jejich zpracování; obstaravatelské služby v oblasti exportu a importu; činnost organizačních a ekonomických poradců; zámečnické výrobky a služby; mlynářství, pekařství, vývoj mlynářských, těstárenských a pekárenských výrobků a technologií; provádění laboratorní kontroly obilí, technické, technologické poradenské služby ve výše uvedených oblastech výroby včetně sledování reologických vlastností těsta.