Chuť má jméno ... Prantl, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce Chuť má jméno ... Prantl, číslo přihlášky 532864, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Slovní grafická, datum registrace 15. 2. 2017.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
532864
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
6,
20,
29,
30,
40,
43
Datum podání přihlášky:
28.7.2016
Datum registrace
15.2.2017
Datum zveřejnění přihlášky:
9.11.2016
Datum priority:
28.7.2016
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Slovní grafická
Seznam výrobků a služeb:
6
plechové obaly a kovové konzervy na potraviny, a to na masné a uzenářské výrobky
20
obaly (krabice) z umělých hmot a nádoby z umělých hmot jako obaly na potraviny, a to na masné a uzenářské výrobky
29
maso a masné výrobky, jako masové krémy, pomazánky na chleba, masité přesnídávky v rámci této třídy, masové šťávy a extrakty, masa jako náplně do jemného pečiva, uzeniny, párky, klobásy, salámy, sekané maso, masové a játrové paštiky, šunka, slanina a škvarky, jelita a jitrnice, huspeniny a tlačenky,... vnitřnosti, a to játra, droby a dršťky, ryby, kaviár, měkkýši, korýši, drůbež, zvěřina, s výjimkou živých, konzervované potraviny, a to masové a rybí konzervy, hotová jídla s převahou masa, jedlé oleje a tuky, hotové polévky, polévkové koncentráty (vývary), polévkové kostky, polévky v prášku, bujonové výtažky, polévky v sáčku
30
koření všeho druhu do uzenin a uzenářských výrobků, koření do těsta, do polévek, směs různého koření, koření mleté či nikoliv, anýz, cibule v prášku, curry v prášku, koření, jako hřebíček, šafrán, zázvor, pepř, přípravky aromatické do potravin, chlebíčky a taštičky, též plněné masem, sýrem, zelenino...u, pizza, housky, též plněné masem, sýrem, náhražky a přísady, konzervační soli, kuchyňská sůl a prostředky k nasolování masa, masové paštiky zapečené v těstě, masové pirožky, látky na zjemnění masa pro domácnosti, chuťové a pikantní omáčky, majonézy
40
řeznictví a uzenářství (porážka a bourání zvířat, zpracovávání masa a masných výrobků, uvedených ve třídě 29, konzervování potravin, mražení masa a masných výrobků, též uzení masa a masných výrobků, zpracování zvířecích kůží a kostí
43
stravovací a ubytovací služby, hostinská a restaurační činnost, poskytování gastronomických služeb, příprava jídel a výrobků studené kuchyně, tepelná úprava masa, masných a uzenářských výrobků, pořádání hostin, provozovaní baru, bufetu, samoobslužné restaurace, kavárny, pronajímání restauračních a jednacích místností k pořádání seminářů, konferencí, školení a společenských akcí