GASTRO SINCE 1998 Camembertový salát, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce GASTRO SINCE 1998 Camembertový salát, číslo přihlášky 544818, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Kombinovaná, datum registrace 6. 6. 2018.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
544818
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
29,
30,
35,
40
Datum podání přihlášky:
2.1.2018
Datum registrace
6.6.2018
Datum zveřejnění přihlášky:
28.2.2018
Datum priority:
2.1.2018
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Kombinovaná
Seznam výrobků a služeb:
29
sýrové pomazánky, pokrmy ze sýrů, sýrový salát, rybí pokrmy, zpracované rybí výrobky pro lidskou spotřebu, pomazánky z ryb a mořských plodů, rybí rosoly, rybí marinády, rybí plátky, mražené rybí výrobky, ryby, plody moře a měkkýši, jedlé oleje a tuky, konzervované ryby, ryby ve slaném nálevu, rybí s...aláty s majonézou i bez majonézy, lahůdkářské výrobky spadající do této třídy, pomazánky vyráběné z potravin živočišného původu spadajících do této třídy, hotová jídla z potravin živočišného původu spadajících do této třídy
30
majonézové saláty a jiné lahůdkářské výrobky spadající do této třídy, pomazánky vyráběné z potravin rostlinného původu spadajících do této třídy, sůl, hořčice, kečup a rajčatové omáčky, ocet, nálevy a zálivky (k ochucení), koření a kořenicí směsi, omáčky pro ochucení, dresinky, majonéza, hotová jídla z potravin rostlinného původu spadajících do této třídy
35
reklamní, marketingové a propagační služby, obchodní zprostředkovatelské služby a obchodní informace pro spotřebitele, maloobchod a velkoobchod s výrobky výše uvedenými ve třídách 29 a 30, propagace a inzerce prostřednictvím Internetu a elektronických médií, vyhledávání obchodních informací pomocí I...nternetu i globálních telekomunikačních sítí, dodavatelské služby pro třetí osoby, internetový obchod s výrobky výše uvedenými ve třídách 29 a 30, zprostředkování obchodu s výše uvedenými výrobky ve třídách 29, 30 a s čerstvým ovocem a zeleninou, rostlinami a květinami
40
výroba salátů, lahůdek, pokrmových specialit, marinád, aspiků, zpracování sladkovodních i mořských ryb, včetně následných konzervačních úprav, jako např. uzení, marinování, nasolování