ISABELA, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce ISABELA, číslo přihlášky 131910, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Slovní, datum registrace 25. 1. 1999.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
131910
Třídy výrobků a služeb:
1,
29,
30
Datum podání přihlášky:
16.4.1998
Datum registrace
25.1.1999
Datum zveřejnění přihlášky:
14.10.1998
Datum priority:
16.4.1998
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Slovní
Seznam výrobků a služeb:
1
algináty a stabilizátory pro humánní použití, stabilizátory pro hmoty k povrchovému dohotovení cukrářských a pekařských výrobků, konzervační přípravky, kyselina citronová, lecitin, maltodextrin, glutaman sodný, syntetická sladidla, antioxidanty, přípravky pohlcující vodu, veškeré syntetické chuťové ...přípravky, uhličitan amonný, sladová bílkovina, fosfoproteiny, emulze a stabilizátory k výrobě potravin, látky k rozpouštění škrobu, pektiny, veškeré pojící, stabilizující, zlepšující a specielní přípravky nezař. v jiných třídách určené pro potravinářský průmysl, pro pekárenské, těstárenské, cukrárenské výrobky, pro bezlepkové výrobky a výrobky racionální výživy
29
potravinářská pojiva, tmely a stabilizátory, ovocné přípravky obsahující v podstatě zahuštěnou ovocnou šťávu, ovoce a pektin nebo jiná pojidla pro výrobu krémů, škrobové přípravky, přípravky absorbující vodu, algináty, zlepšující přípravky a speciální komponenty, extrakty z mořských chaluh, bramboro...vá vláknina, modifikovaný bramborový škrob, pektiny, kaseiny a kolageny včetně jejich směsí, extraktů a/nebo přípravků, výživné extrakty, texturované proteiny a směsi z nich - vše pro humánní využití a pro pekárenskou, cukrářskou a těstárenskou výrobu, džemy, zavařeniny, upravené suché plody, ořechy, semena
30
cukr a jeho výrobky, koláčové a dortové pomůcky, přírodní bramborový škrob a škrobové přípravky i výrobky, bílkovinné přípravky, přípravky pohlcující vodu, zahušťovací, pojící, konzervační, zlepšující, stabilizující, konzervační a specielní přípravky pro pekárenskou, těstárenskou a cukrářskou výrobu, přípravky na bázi mikroorganismů a živočišného původu pro humánní použití