Ochranná známka s číslem přihlášky 478804 - základní údaje k ochranné známce, číslo přihlášky 478804, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Obrazová, datum registrace 26. 1. 2011.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
478804
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
1,
29,
30
Datum podání přihlášky:
17.8.2010
Datum registrace
26.1.2011
Datum zveřejnění přihlášky:
20.10.2010
Datum priority:
17.8.2010
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Obrazová
Seznam výrobků a služeb:
1
zlepšující přípravky do chleba, pečiva, pekárenských a cukrárenských výrobků, zejména emulze k výrobě potravin, syntetická sladidla, bílkovina sladová, mléčné kvasinky, chemické prostředky pro konzervování potravin, k rozpouštění škrobu, hydroxid sodný, uhličitan amonný, glutaman sodný, kyselina citrónová, mouky k průmyslovým účelům, odpad ze zpracovaného obilného zrna pro průmyslové účely
29
suroviny a polotovary pro pekárenskou a cukrářskou výrobu, tj. tuky a tukové náhražky, hmoty, pasty, puré, polevy nebo prášky z vajec, z mléka, z omáček v rámci této třídy, z upravených hub, ze zeleniny, ze sóji, z ovoce a alginát ovoce, z bylin, z upravených mandlí, ze všech druhů upravených ořechů... a semen, z upravených rozinek a/nebo v kombinacích, náplně a pomazánky pro pekařské výrobky v rámci této třídy, zlepšující přípravky do chleba, pečiva a cukrářských výrobků, zejména upravená sezamová a slunečnicová semena, texturované proteiny a směsi z nich pro humánní využití, ostatní speciální komponenty a výrobky pro zušlechťování poživatin, zejména vaječné hmoty, mléčná sraženina a výrobky k utváření želé, konzervované, nakládané, sušené ovoce a potraviny spadající do tř. 29, jedlé oleje, tuky a tukové náhražky
30
hmoty, pasty, puré, polevy nebo prášky ze sladu, z kávy, z kakaa a z fondánu, káva a kávové náhražky, čaj, kakao, čokoláda a výrobky z ní, cukr a přírodní sladidla, sůl, mák, kmín, koření, med, potravinářský škrob, mlynářské, těstárenské a pekařské výrobky, mouka, potravinářské mouky, zpracovaná mou...ka obsahující všechny přísady nutné pro výrobu pekařských a cukrářských výrobků, trvanlivého pečiva a jemného pečiva, mouky z obilovin, z luštěnin, výrobky obsahující obiloviny a/nebo luštěniny a směsi z nich, výrobky z mouky, luštěnin a obsahující mouku z obilovin a/nebo z luštěnin pro další zpracování, výrobky expandované, extrudované, včetně ostatních výrobků zdravé a racionální výživy, zejména těstoviny neobsahující cholesterol, pochutiny a pokrutiny na bázi obilovin a škrobu, včetně ostatních neobsažených v jiných třídách, jemné a trvanlivé pečivo, kakaové a cukrářské výrobky