Pastýřský chléb, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce Pastýřský chléb, číslo přihlášky 517450, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Slovní, datum registrace 29. 5. 2015.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
517450
Třídy výrobků a služeb:
1,
5,
29,
30,
40,
42
Datum podání přihlášky:
24.10.2014
Datum registrace
29.5.2015
Datum zveřejnění přihlášky:
25.2.2015
Datum priority:
24.10.2014
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Slovní
Seznam výrobků a služeb:
1
veškeré chemické zlepšující přípravky nebo jejich směsi nezařazené v jiných třídách určené pro potravinářský průmysl, pro pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobky, pro jemné pečivo, pro bezlepkové výrobky i pro výrobky zdravé a racionální výživy, enzymatické přípravky, přípravky pro fermentaci tě...sta, antioxidanty, emulgátory a stabilizátory k výrobě těstárenských, pekařských a cukrářských výrobků, veškeré syntetické chuťové přípravky, syntetická sladidla, potravinářské konzervační přípravky, protispékavé přípravky, látky k rozpouštění škrobu a ke snížení obsahu tuků, pektiny, průmysl, kyselina askorbová, fosfolipidy, fosfoglyceridy, maltodextrin, glutaman sodný, hydrokoloidy, uhličitan amonný, sladová bílkovina, přípravky ke konzervování, k uchování čerstvosti, trvanlivosti a k lepší stravitelnosti potravin, lecitin a jeho deriváty, vše pro použití v potravinářství, v pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobě
5
mouky dietní a bezlepkové, výživné moučné směsi z obilovin, z olejnin, ze semen, z amarantu a z luštěnin, potraviny biologické, dietetické, posilující, obohacené vitamíny, potravinové přípravky a doplňky všeho druhu, doplňky potravy minerální, doplňky výživové pro léčebné účely, chléb pro zvláštní v...ýživu, diabetický chléb, chléb s nízkým obsahem cholesterolu, bezlepkový chléb, pekařské výrobky a trvanlivé pekařské výrobky pro zvláštní výživu, dietní potraviny z cereálií, vše pro léčebné účely
29
sója a sojové výrobky, proteiny a texturované proteiny pro lidskou spotřebu, upravená semena, konzervovaná kukuřice, vejce a sušená vejce, sušený žloutek, jedlé oleje, tuky a výrobky z nich, želé, džemy, ovoce a zelenina konzervované, sušené a zavařované, zpracovaná semena spadající do této třídy
30
mouky všech druhů, homogenizované potravinářské moučné směsi pro další zpracování zejména pro výrobu chleba, běžného, bezlepkového, jemného pečiva, cukrářských výrobků a cukrovinek, bobtnavá mouka, mouka jako dělící produkt pro pekařské a cukrářské výrobky, výrobky z obilovin, ze lněných semen a kuk...uřice, speciální mouky s obsahem vlákniny, mlynářské výrobky všech druhů, chléb a výrobky z chlebového těsta, toustový chléb, tousty, vícezrnné a celozrnné pekařské výrobky, běžné pečivo, pečivo k dopečení, těstoviny, cukr, sirup melasový, ságo, droždí, prášky do pečiva, zlepšující přípravky pro pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobky, esence, škrob a modifikovaný škrob, potravinářské výrobky zdravé a racionální výživy zejména výrobky s minimálním obsahem cholesterolu, s vysokým obsahem vláknin a neobsahující přírodní cukry a konzervační látky spadající do této třídy, směsi z obilovin i ze lněných semen fortifikované rostlinnými a/nebo minerálními látkami, vitamíny a s přísadou speciálních ingrediencí pro další zpracování, výrobky obsahující luštěniny, bramborová a sojová vláknina pro humánní použití, pekárenské výrobky s obsahem amarantu, výrobky ze sójí, slad a výrobky z něj zejména sladové moučky pražené a karamelizované včetně jejich extraktů, lepek a přípravky z něj, výrobky zlepšující reologické vlastnosti těsta, potravinářská aromata, stimulátory pro zlepšení chutě, pro zvýšení vláčnosti a trvanlivosti pekárenských a cukrářských výrobků, trvanlivé pečivo, těsta, náplně a polevy ve formě práškových směsí, pekárenské, těstárenské a cukrářské bezlepkové a dietní výrobky pro nemedicinální účely včetně výrobků pro redukční dietu, dietetické výrobky pro nemedicinální účely, výrobky extrudované a expandované na bázi obilovin, rýže a kukuřice, veškeré pekárenské a těstárenské výrobky, dezerty a cukrářské výrobky, upravená rýže (burisony) a obilniny, trvanlivé a polotrvanlivé potraviny na bázi obilovin, rýže a semen, výrobky obsahující bramborovou vlákninu, zmrazené kuchyňské polotovary a těsta, zmrazené pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobky, výrobky studené kuchyně a občerstvení zhotovené z výrobků spadajících do třídy 30, potravinová přírodní aditiva pro použití v pekárenské, těstárenské a cukrářské výrobě, specielní přísady a činidla vylepšující mouku a její směsi obsahující směsi zpracovaných zrn obilovin a/nebo zpracovaných olejnatých semen a/nebo jedlých rostlinných tuků
40
zpracování a úprava surovin pro pekárenskou, těstárenskou a cukrářskou výrobu, zpracování a úprava obilovin, olejnin, semen, luštěnin a přírodních produktů pro potravinářství, příprava pomocných a zlepšujících pekárenských těstárenských a cukrářských výrobků a jejich směsí, zpracování obilných, mouč...ných a cukrářských směsí, mlynářství, výroba a zpracování těst, služby pekařství a služby cukrářství spadající do této třídy
42
vývoj v oblasti zpracování i úpravy surovin, v oblasti pomocných a zlepšujících přípravků, technologických postupů a nejvhodnějších receptur pro výrobu mlynářských, těstárenských, pekařských a cukrářských výrobků