Ochranná známka s číslem přihlášky 140219 - základní údaje k ochranné známce, číslo přihlášky 140219, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Obrazová, datum registrace 23. 5. 2000.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
140219
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
7,
11,
29,
30,
31,
32,
35,
40,
42
Datum podání přihlášky:
19.2.1999
Datum registrace
23.5.2000
Datum zveřejnění přihlášky:
16.2.2000
Datum priority:
19.2.1999
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Obrazová
Seznam výrobků a služeb:
7
elektromechanické stroje a přístroje na přípravu jídel, zejména hnětací stroje, kráječe chleba, kuchyňské strojky na mletí, drcení, tření, míchání a mísení, na sekání zeleniny, mixery, stroje na výrobu těstovin, elektrické šlehače, odstředivé stroje, např. na smetanu, na mléko a na tuk, čistící, myc...í a sušící stroje, dopravní pásy a obilní elevátory, drtící stroje, zejména na obilí, lisy, loupací stroje elektrické, manipulační zařízení pro nakládání a skládání zboží, vibrační síta k přesívání materiálů, zejména moučná síta, třídičky
11
zařízení pro vaření, chlazení, větrání, včetně klimatizace, zejména armatury k pečícím troubám, chladiče cukru, chladiče pecí, chladiče kapalin, zvláště vody, chladničky-ledničky a přístroje na výrobu ledu, nádoby pro uchování potravin v ledničkách, kuchyňské náčiní elektrické k vaření, pečení, gril...ování a ohřívání, elektrické formy na pečení jemného pečiva, elektrické hrnce, a to i přetlakové, ohřívače jídel a talířů, opékače topinek, elektrické kávovary, pražící přístroje, zejména na kávu, slad a na ovoce, sušící přístroje a zařízení, sterilizační přístroje pro potravinářství, rošty a rožně, pece všeho druhu, zejména ohřívací a pekařské, várnice, kamna na všechna plynová paliva
29
maso, zejména sekané maso a šunka, ryby, drůbež, měkkýši, korýši, zvěřina, konzervované potraviny, hotová jídla, hotové polévky, polévkové koncentráty, polévkové kostky, tablety, prášky, výtažky, polévky v sáčku, majonézy, margarin, jedlé oleje a tuky, zejména olivový olej a sádlo, mléko a mléčné vý...robky, zejména smetana, šlehačka, sýry všeho druhu, měkké i tvrdé, ovoce a zelenina, zejména zmrazená, sušená a vařená, rajský protlak, salátové omáčky, sojová semena, přípravky pro zeleninové polévky, ovocná dřeň, marmelády
30
koření všeho druhu, sladové, do těsta, do polévek, směs různého koření, koření mleté či nikoliv, zejména anýz, cibule v prášku, curry v prášku, hřebíček, šafrán, zázvor, pepř, přípravky aromatické (potrav.), zvláště esence na pečení, fermenty pro těsto, prášky kuchařské a do pečiva, mlynářské výrobk...y, zvláště mouka a obilné výrobky určené k lidské výživě, zejména rýže, mouka a škrob pro potravinářství, obilní vločky, těstoviny, cukr, též hroznový a vanilkový, cukernaté šťávy, cukrářské výrobky, zvláště drobné cukroví a cukrovinky, moučné a pečivárenské výrobky, zvláště chléb všeho druhu, zejména nekvašený a sladový, chlebíčky a taštičky, též plněné masem, sýrem, zeleninou, pizza, chlebové konzervy, kvásek, kvasnice, housky, též plněné masem, sýrem, atd., rohlíky, bagety, perník, moučníky, zejména bábovky, koláče, dorty, drobné pečivo, sušenky a oplatky, lívance, mandlové těsto a marcipán, plnící masy do pečiva, kakao a kakaové přípravky a výrobky, čokoláda, káva, kávové náhražky a přísady, kuchyňská sůl, prostředky k nasolování masa, masa plnící do jemného pečiva, masové paštiky, med pravý nebo umělý, zmrzlina, zahušťovače k vaření potravin
31
čerstvé ovoce, též jižní a zelenina, zvláště polévková, luštěniny, pór, lanýže, kořeny pro potravinářství, mák, okurky, olivy, ořechy, zejména vlašské a kokosové, ořechová jádra
32
nealkoholické nápoje, zejména limonády, též šumivé nebo s ovocnou šťávou, minerální vody, přírodní nebo umělé, mléčné nápoje lihuprosté, složené stejným dílem z ovocných šťáv a mléka, nealkoholické nápoje obsahující kyselinu uhličitou, ovocné šťávy a nápoje z ovocných šťáv, sorbety, sirupy a jiné přípravky k přípravě nápojů
35
služby propagační a pomocné, předvádění zboží, jednatelství pro vývoz a dovoz, zprostředkování obchodních záležitostí
40
konzervování potravin a nápojů, zejména uzení potravin, lisování ovoce
42
konzultační a poradenská činnost, dozor a technická inspekce zejména v oblasti pekařství a cukrářství, provoz a pronájem restauračních a prodejních automatů, provoz bufetů, hostinská a restaurační činnost, příprava a dodávky jídla pro hostiny, kavárny-restaurace, pronájem prodejních automatů a strojů, provoz penzionů, penzionátů a hotelů, vývoj a výzkum nových výrobků v oblasti potravinářství