Ochranná známka s číslem přihlášky 468158 - základní údaje k ochranné známce, číslo přihlášky 468158, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Obrazová, datum registrace 2. 12. 2009.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
468158
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
29,
40,
43
Datum podání přihlášky:
25.5.2009
Datum registrace
2.12.2009
Datum zveřejnění přihlášky:
26.8.2009
Datum priority:
25.5.2009
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Obrazová
Seznam výrobků a služeb:
29
maso čerstvé, chlazené, uzené, křehčené, sušené nebo jinak upravené, masové polotovary, zejména masa mletá nekořeněná a kořeněná, vnitřnosti s úpravou i bez úpravy, uzenářské a zabíjačkové výrobky všeho druhu, zejména salámy, točené salámy, klobásy, párky, sekaná, kaše, tlačenka, jelítka, jitrnice, ...prejty, ovar, masové a zabíjačkové polévky, masové knedlíčky, paštiky, masité krémy a pěny, živočišné tuky, zejména sýrové a škvařené sádlo, škvarky, uzená slanina, masa zejména mletá a upravená, zapečená v pekařských výrobcích, masové extrakty a přísady s obsahem masa spadající do třídy 29, kosti neupravené a extrakty z kostí, syrová kůže, polokonzervy a konzervy masové nebo s podílem masa nebo masných výrobků, jídla s podílem masa, hygienicky balená, vhodná ke konečné úpravě nebo ohřevu aspoň na konzumační teplotu, dehydrované masité potraviny a pokrmy, zejména polévky, drůbež, zvěřina, ryby neupravené i upravené, zejména uzené, včetně polotovarů a vnitřností těchto zvířat, uzenářské výrobky z masa těchto zvířat, jakož i polokonzervy, konzervy a hygienicky balené předvařené potraviny a jídla obsahují maso a/nebo vnitřnosti těchto zvířat
40
porážení jatečních zvířat, bourání, stahování, dělení, chlazení až zmrazování, uzení masa a/nebo vnitřnosti těchto zvířat
43
pohostinské služby, zejména ubytovací a stravovací, provoz restaurace, jídelny, bufetu, stánku