Bonduelle GOLD, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce Bonduelle GOLD, číslo přihlášky 537620, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Kombinovaná, datum registrace 12. 7. 2017.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
537620
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
29,
30,
31
Datum podání přihlášky:
23.2.2017
Datum registrace
12.7.2017
Datum zveřejnění přihlášky:
5.4.2017
Datum priority:
23.2.2017
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
6 - Zapsaná ochranná známka (platný dokument)
Druh:
Kombinovaná
Seznam výrobků a služeb:
29
konzervované, sušené a tepelně zpracované ovoce a zelenina, zeleninové anebo ovocné konzervy, konzervy ze zeleniny anebo z ovocných směsí, konzervy na bázi zeleniny a/nebo ovoce, konzervy ze zahradních bylinek nebo na bázi zahradních bylinek, houbové konzervy a konzervy na bázi hub, konzervované oli...vy, konzervované fazole, mražená zelenina, mražené ovoce, mražené fazole, mražené zeleninové směsi, mražené ovocné směsi, mražené zahradní bylinky, mražené houby, mražená pyré na bázi zeleniny anebo zahradních bylinek a/nebo hub, mražené zákusky na bázi zeleniny anebo zahradních bylinek a/nebo hub, mražené a ke smažení určené krokety na bázi zeleniny a/nebo zahradních bylinek, bramborové hranolky, zeleninové hranolky, tepelně zpracovaná zelenina, zahradní bylinky a houby, smažená zelenina, tepelně zpracované saláty na bázi zeleniny, zpracované saláty na bázi syrového ovoce, sušená zelenina, sušené a/nebo tepelně zpracované ovoce, jedlé fazole a jedlá semena, sušené zahradní bylinky, vejce, mléko a mléčné výrobky, maso a výtažky z masa, drůbež a zvěřina, vepřové maso, kusy nakrájené šunky, jelita, ryby, sledi, ančovičky, sardinky, losos a uzený losos, drobní jedlí korýši a měkkýši, sýry, nakrájené či do tvaru tyčinek upravené ryby, sýry nebo maso, jedlé rybí jikry nebo jedlá hlemýždí vejce, salát na bázi vepřového masa nebo masa, salát z čerstvého ovoce, salát na bázi ryb, salát na bázi sýrů, zeleninové šťávy na vaření, zeleninové polévkové přípravky, polévky, bujóny a přípravky pro zhotovování bujónů, koncentrované bujóny, jedlé oleje a tuky, zelenina v pikantním nálevu, nakládaná zelenina, krémy a krémy s aromatickou příchutí spadající do této třídy, jedlý zvířecí morek, jedlý pektin, jedlé rosoly, ovocné rosoly, ovocné slupky, datle, zpracované mandle, nakládané okurky, arašídy, rozinky, bramborové a zeleninové vločky, lupínky (ovocné, bramborové), šneci (vaření, konzervovaní), míchaná čerstvá zelenina, míchané čerstvé ovoce, čerstvá zelenina připravená k použití (omytá a/nebo oloupaná a/nebo nasekaná a/nebo nakrájená na tenké plátky a/nebo nastrouhaná anebo nakrájená na díly), čerstvé ovoce připravené k použití (omyté a/nebo oloupané anebo nasekané a/nebo nakrájené na tenké plátky anebo nastrouhané anebo nakrájené na díly), ovocná dřeň, ovocné plátky, ovoce naložené v lihu, džemy, kompoty
30
omáčky, chuťové přísady, ocet, lák, majonéza, hořčice, kapary, kuchyňská sůl, sůl s přídavkem mletých semen celeru, paprika, pepř, aromatické jiné než éterické oleje, aromatické přípravky do potravin, koření, zahušťovací přípravky na kuchyňské použití, masové omáčky, omáčky na bázi masa (šťávy), ove...sné vločky, sušené cereální vločky, vařená rýže, kukuřice tepelně upravená zelenina, salát na bázi rýže, vařená krupice, salát na bázi krupice (libanonský salát tabbouleh), vařená pšenice, salát na bázi pšenice, salát na bázi těstovin, vařené těstoviny, smažená houska do polévky, suchary, chlebová strouhanka, kvasnice, lupínky droždí do salátů, mouka a přípravky z obilovin, chléb, sendviče
31
čerstvé ovoce a zelenina, čerstvé houby, mandle, ořechy, lískové oříšky, arašídy, bobuloviny (ovoce), čerstvé fazole, čerstvé zahradní bylinky, čerstvé olivy, zemědělské a zahradnické výrobky (nezpracované, ani přeměněné), pšenice, přírodní rostliny a květiny, syrové ovoce, čerstvá kukuřice