Kombinované ochranné známky s datem registrace 9. 9. 1994
Hledání v ochranných známkách
Název |
Číslo přihlášky |
Číslo zápisu |
Datum priority |
---|---|---|---|
OŘÍŠKOVÁ MLÉČNÁ ČOKOLÁDA |
89726 | 179505 | 24.5.1994 |
MLÉČNÁ ČOKOLÁDA |
89712 | 179494 | 24.5.1994 |
DELI S ČOKOLÁDOVOU NÁPLNÍ |
89709 | 179502 | 24.5.1994 |
DELI MOCCA |
89708 | 179501 | 24.5.1994 |
DELI S ROZINKAMI |
89698 | 179506 | 24.5.1994 |
DELI S OŘÍŠKY |
89697 | 179500 | 24.5.1994 |
DELI PISTÁCIOVÁ |
89696 | 179499 | 24.5.1994 |
ORION |
89695 | 179504 | 24.5.1994 |
ČOKOLÁDA NA VAŘENÍ |
89694 | 179503 | 24.5.1994 |
KVADROFOAM |
89668 | 179507 | 20.5.1994 |
ČESKÁ ŽULA SPOL. S R. O. |
75639 | 179513 | 18.3.1993 |
ALBA |
75513 | 179511 | 11.3.1993 |
FRAMO |
72808 | 179509 | 5.11.1992 |
CLEANAWAY |
70499 | 179497 | 24.7.1992 |
Otázky a odpovědi
Kolik bylo 9. 9. 1994 zaregistrováno kombinovaných ochranných známek?
9. 9. 1994 bylo nově zaregistrováno 14 kombinovaných ochranných známek.
Které kombinované ochranné známky byly zaregistrovány 9. 9. 1994?
9. 9. 1994 byly nově zaregistrovány například tyto kombinované ochranné známky: OŘÍŠKOVÁ MLÉČNÁ ČOKOLÁDA, MLÉČNÁ ČOKOLÁDA,.. Přehled OZ ze dne 9. 9. 1994.
Nově registrované známky
- Fine Gusto SORBETTO
- RIVIAN
- OiSO
- HMF-CZ s.r.o.
- RIVIAN
- LUGGAGE STORAGE PRAGUE DANIEL´S
- CORTEX NEURO CENTRE
- LUGGAGE Storage Prague Daniel's
- Mind Hackers
- 8D
Top znění ochranných známek
Znění | Počet |
---|---|
Praha | 1642 |
Prague | 1421 |
Centrum | 1214 |
Hotel | 1075 |
Bohemia | 1017 |
Plus | 868 |
Club | 825 |
International | 725 |
Sport | 665 |
Auto | 633 |
Největší počet ochranných známek
Název ochranné známky | Počet |
---|---|
Skoda | 128 |
Nova | 49 |
Prima | 39 |
Fenix | 37 |
Tatra | 35 |
Favorit | 34 |
Golem | 33 |
Mars | 32 |
Ckd | 32 |
Ok | 32 |
Okénko pro podnikatele
Jitka Weiss, SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.
Ritz-Carlton: Příběhy luxusu, kde se z každého okamžiku stává nezapomenutelná kapitola vaší dovolené
Ing. Tomáš Slavík, SLUTO
Bezplatné poskytnutí služebního vozidla zaměstnanci: důležité daňové aspekty a odborná pomoc