ČESKÁ ZVĚŘINA KVALITA Z PŘÍRODY, ochranná známka - základní údaje k ochranné známce ČESKÁ ZVĚŘINA KVALITA Z PŘÍRODY, číslo přihlášky 480953, zdroj ÚPV-ČR. Typ: Kombinovaná, datum registrace 25. 5. 2011.
Základní údaje ochranné známky
Zdroj:
ÚPV-ČR
Číslo přihlášky:
480953
Reprodukce:
Třídy výrobků a služeb:
16,
29,
35,
40,
42,
43,
44
Datum podání přihlášky:
12.11.2010
Datum registrace
25.5.2011
Datum zveřejnění přihlášky:
16.2.2011
Datum priority:
12.11.2010
Země původu:
CZ
Stav dokumentu:
9 - Zaniklý dokument
Druh:
Kombinovaná
Seznam výrobků a služeb:
16
výrobky z papíru všeho druhu, kartonážní výrobky, obaly výrobků z papíru a umělých hmot (spadající do této třídy), etikety, periodické a neperiodické tiskoviny, knihy, časopisy, odborné publikace, fotografie
29
maso, masné výrobky, zvěřina a výrobky z ní, uzenářské výrobky, jedlé oleje a tuky, mléko a mléčné výrobky, vejce a vaječné výrobky, hotová jídla z uvedených potravinářských produktů
35
reklamní a marketingová činnost, průzkumy trhu, předvádění výrobků, distribuce reklamních materiálů, automatizované zpracování dat, administrativní práce, zprostředkování v oblasti obchodu - masné výrobky, maloobchodní, velkoobchodní a elektronický prodej potravin, zejména masných výrobků, poskytová...ní obchodních informací, poradenství v oblasti obchodu, obchodní prezentace zvěřiny, jako hodnotného přírodního produktu, obchodní propagace zvěřiny mezi mysliveckou veřejností, organizování a pořádání reklamních a prodejních akcí, reklamní prezentace masných výrobků - zejména zvěřiny jako zdravé, dieteticky hodnotné a ekologické potraviny
40
zpracování potravinářských výrobků, zpracování masných výrobků, úprava potravin na zakázku, zpracování zvěřiny, řeznictví a uzenářství, porcování masa na zakázku, tisk, potisk výrobků, poskytování informací z oblasti zpracování masa, zejména zvěřiny
42
odborná poradenská činnost v oblasti potravinářství, sledování kvality potravinářských výrobků, zejména masných výrobků - zvěřiny, posuzování kvality potravinářských výrobků, udělování certifikátů kvality nebo původu výrobků, kontrolní činnosti - nezávislá kontrola potravinářských výrobků, stanovení... kritérií pro posuzování kvality zvěřiny, stanovení podmínek pro nakládání s ulovenou zvěří, prosazování zásad přístupu ke kvalitní zvěřině
43
hostinská činnost - provoz restaurantů či jiných stravovacích zařízení, cateringové služby, vaření jídla na zakázku, dodávka jídla, příprava a organizování hostin, zvěřinové hody, poskytování informací v oblasti ubytování a pohostinství, rezervace místa, ubytovací činnost - provoz hotelů, penziónů či jiných ubytovacích zařízení, poskytování informací ohledně stravování a ubytování
44
zemědělské a zahradnické činnosti, pěstování zemědělských plodin, myslivecká činnost, lov zvěře, lesnictví, ochrana lesa a lesních živočichů, obecně prospěšné činnosti v oblasti chovu a lovu zvěře, chovatelské činnosti - chov lesní zvěře, chov hospodářských zvířat, veterinární péče, služby umělého o...plodnění pro zvířata, poskytování informací z oblasti - myslivectví, lesnictví, chovu zvířat, veterinární péče, zemědělství a zahradnictví, poskytování informací v těchto oblastech - lov zvěře, ošetření zvěře po ulovení, hygienické a zdravotní vyšetření zvěře, správné uchovávání ulovené zvěře a následné uvedení do potravinářského oběhu